مواد لازم:

زرده تخم مرغ: ۲عدد
شکر: ۱۱۰گرم معادل نصف پیمانه
ماست هم زده: ۱۲۰گرم معادل نصف پیمانه به اضافه دو قاشق بیشتر
روغن مایع: ۱۱۰ گرم معادل نصف پیمانه
وانیل: ۱ق.چ
آرد شیرینی پزی: ۳۸۰گرم معادل دو پیمانه و نصف
بکینگ پودر: ۱۰گرم(۱ق.غ سر پر)
نمک: ۱/۴ ق.چ

طرز تهیه:

دو تا زرده تخم مرغ، وانیل،شکر و ماست رو با همزن دستی بزنید تا شکر حل بشه بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
نمک و بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه.
این خمیر نیاز به ورز دادن و استراحت نداره سپس خمیرو در سینی ای که کاغذ روغنی انداختید یا چرب و آرد پاشی کردید باز کنید فقط ضخامت خمیر همه جا یکسان باشه.
روی خمیرو با نی یا هر وسیله ای که دارید سوراخ بزنید بعد رومال کنید و روشو کنجد بپاشید(برای رومال از ۱عدد سفیده تخم مرغ و ۱ق.غ شیر و زعفران استفاده کنید)حالا در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰دقیقه گرم شده به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه میزاریم بپزه سپس بیرون بیارید و تا گرمه برش بزنید.

نان قندی

امیدوارم از خوردن این شیرینی خوشمزه لذت ببرید😍😍