مواد لازم:

مواد لازم شربت:
دو لیوان شکر
دو سوم لیوان آب
چهار قاشق غذاخوری پر گلاب
یک قاشق چایخوری آبلیمو
زعفران ساییده
چند عدد هل
یک قاشق غذاخوری گلوکز

مواد اولیه بامیه:
یک لیوان آب
کره ۵۰گرم
دو قاشق از شربت بامیه
یک لیوان آرد
۳عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه:

طرز تهیه شربت:
در ابتدای کار شربت بامیه رو حاضر میکنیم چون برعکس زولبیا شربت بامیه باید سرد باشه.
برای شربت (شکر و آب رو توی قابلمه میریزیم، گلاب آبلیمو رو یکم هم میزنیم و زیر گاز رو روشن میکنیم، دیگه هم نمیزنیم تا زمانی که قل بخوره، وقتی همه جاش شروع کرد به جوشیدن تست میکنیم اگر شکر حل شده بود مقداری زعفران و هل رو میریزیم و یک قاشق پر گلوکز مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ، حالا زیرش رو خاموش میکنیم. شربت باسد نه سفت باشه نه خیلی شل ، باید کمی حالت چسبندگی داشته باشه. حالا میذاریم کنار و میرویم سراغ درست کردن بامیه.


طرز تهیه بامیه:
آب رو درون قابلمه میریزیم ، یک کره ۵۰ گرمی رو توش میندازیم ، ۲قاشق از شربت بامیه رو میریزیم تا خوشرنگ بشه، حالا زیرش رو روشن میکنیم. و منتظر میمونیم تا به جوش بیاد . به محض اینکه کره آب شد و کناره های ظرف شروع کرد به قلیدن به یکباره تمام آرد رو ( من نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر هم به دلخواه مخلوط آرد میکنم تا پف خوبی داشته باشه)آرد رو میریزیم داخل قابلمه ، شعله رو کم میکنیم و تند تند شروع میکنیم به هم زدن به مدت ۱۰ دقیقه خمیر رو تفت بدید . این مرحله در کیفیت بامیه تاثیر زیادی داره. حالا خمیر رو به ظرفی دیگه منتقل میکنیم و میذاریم خنک بشه، بعد از خنک شدن حالا دو عدد تخم مرغ به خمیر میزنیم و‌ورز میدهیم . حالا یک تخم مرغ دیگه رو میشکنیم توی ظرف دیگه و دقیقا نصفش رو به خمیر میزنیم . حواستون باشه فقط نصف تخم مرغ. حالا با همزن خوب میزنیم . وانیل رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه خمیر خوب هم زده شد ، توی قیف ماسوره متوسط بذارید و خمیر رو بریزید توش و توی روغن ( روغن خیلی داغ نباشه کمی گرم باشه) به اندازه یک دو سانت خمیر رو قیچی میکنیم ، اگر سطح قابلمه پر شد بقیش رو بذارید بعد از سرخ شدن بامیه های سری اول، حالا بامیه هاتون کم کم پف میکنه و آروم آروم زیر و رو کنید.

امیدوارم از این آموزش استفاده لازم را ببرید. نظرات و پشنهادات خود را با ما در یان بگذارید.