واستون اینبار یه شیرینی خوشمزه دیگه آوردم😀

مواد لازم:

پودرنارگیل 125 گرم
شکر 250 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 75 گرم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 1/2 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه:

پودر نارگیل و شکر و نصف روغن مایع و یک عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن با هم مخلوط کنید. زیر تابه شعله پخش کن بزارید، بعد از گرم شدن مواد رو داخل تابه بریزید و مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا فقط گرم بشه(یعنی انگشت توش نگه دارید نسوزید، ولرم هم نباشه!) بعد اینکه گرم شد بقيه سفیده تخم مرغ و روغن و آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل بشه(تا وقتی بین دو انگشت فشارش میدید دونه شکر رو احساس نکنید). حدودا 3 دقیقه طول کشید تا شکر حل بشه و مواد گرم بشه.بعد موار رو تو ظرف دیگه بریزید تا خنک بشه و خودشو بگیره و بشه داخل قیف ریخت. (اگه مواد خیلی شل بود یک قاشق پودر نارگیل اضافه کنید و اگر زیادی سفت بود که نشه با قیف پایپ کرد یک قاشق سفیده بزنید) موادتون که خنک شد بریزید داخل قیف،کف سینی کاغذ روغنی بزارید و با قیف به صورت عمودی با فاصله پایپ کنید به اندازه دلخواه. (انگشتتون رو با روغن چرب کنید سطح شیرینی ها رو صاف کنید) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا20 دقیقه تا شیرینی تون طلایی بشه بپزید.

شیرینی نارگیلی

امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید. نظر فراموش نشه!😍